lauantai 15. toukokuuta 2010

MH-Kuvaus Ruotsissa

Kontakti ja leikki; Ottaa itse kontaktia, tai vastaa siihen. Lähtee mukaan halukkaasti. Kiinnostuu testijohtajasta. Hyväksyy käsittelyn. Aloittaa nopeasti, leikkii aktiivisesti. Tarttuu heti, nappaa esineen vauhdista. Tarttuu, vetää vastaan, mutta päästää ja tarttuu uudestaan. Vaihtoehtö näykkii.
Takaa-ajo ja tarttuminen; Aloittaa kovalla vauhdilla, päämäärähakuisesti -jarruttaa saaliilla. Tarttuu heti, päästää.
Aktiviteettitaso; Tarkkailevainen ja pääasiallisesti rauhallinen. Yksittäisiä aktiviteetteja.
Etäleikki; Kiinostunut. Seuraa avustajaa ilman taukoja. Ei osoita uhkauselkeitä. Saapuu avustajan luo suoraan ilman apuja. Leikkii, voi tarttua varovaisesti, ei vedä. On aktiivinen aktiivisen avustajan kanssa.
Yllätys; Kyykistyy ja pysähtyy. Osoittaa useampia uhkauselkeitä pidemmän ajan aikana. Menee haalarin luo, kun ohjaaja seisoo vieressä. Ei minkäänlaisia temponvaihteluita tai väistelyitä. Ei osoita kiinnostusta.
Kyykistyy ja pysähtyy. Menee räminälaitteen luo ilman apua. Ei minkäänlaisia temponvaihteluija tai väistelyitä. Ei osoita kiinnostusta räminälaitetta kohtaan.Aaveet; Osoittaa useampia uhkaelkeitä pidemmän ajan kuluessa. Kontrolloija/tai käsittelee aaveita. Pitkiä taukoja. Esim. kumpaakin puolet ajasta tai vain toista aavetta. Pysyttelee ohjaajan edessä tai sivulla. Menee katsomaan kun ohjaaja seisoo avustajan vieressä. Ottaa itse kontaktia avustajaan.Leikki ja ampuminen; Aloittaa nopeasti, leikkii aktiivisesti. Tarttuu viiveellä, tai etuhampailla. Ei osoita häiriintymistä. Kontroloi nopeasti ja on sen jälkeen täysin välinpitämätön.

2 kommenttia:

  1. Takk for sist Satu - det var veldig hyggelig å treffe både deg og Wallu :)
    Så flott du har fått laget bildene og sikkert en flott (helt uforståelig) tekst ;)
    Lykke til på utstillingene fremover....

    VastaaPoista
  2. Tack de samma och tack för ide`n jag stal den av dej:)

    VastaaPoista